Skip to main content

Estivo Premium

Estivo Premium er vores helt egen 'campingkæde' - udviklet specielt til det skandinaviske marked. Vi tilbyder spritnye mobilehomes af bedste kvalitet med store lyse rum og et areal på 35 m2 og en dejlig overdækket træterrasse. 

Vores mobilehomes indeholder 3 soveværelser, et med dobbeltseng og to med hver to separate senge. 2 badeværelser med hver douche og toilet (Kun et douche på Camping Cisano San Vito & Camping Bella Italia) for at undgå trængsel om morgenen, øger komforten for familien. Endvidere finder I privat og gratis Wifi, Smart TV (dog ikke på Camping Birkelt og Camping Montescudaio og Camping Bella Austria) og naturligvis Aircondition. 

I køkkenet finder I alle bekvemmeligheder og der er naturligvis stort køle/fryseskab, 4 kogeplader, mikroovn, vandkoger, opvaskemaskine og kaffemaskine (Nespresso). Endvidere grill (Gas, kul eller elekstrisk) (ikke på Camping Ca' Savio og Camping Birkelt), behagelige udendørsmøbler og en masse komfortabelt udstyr!

På alle pladser kan I frit ankomme og afejse alle dage dog ikke onsdag. Camping Pra delle Torri er ankomst / afrejse alle dage dog ikke onsdag & lørdag. Mindste ophold er blot 2 nætter så der er rig mulighed for også små korte svipture. 

I finder Estivo Premium Mobilehomes på nedenstående pladser! 

Skynd dig at bestille - der bliver rift om dem!