Skip to main content

Estivo Camp

Estivocamp er vores helt egen campingkæde - udviklet specielt til det skandinaviske marked. Vi tilbyder spritnye mobilehomes af bedste kvalitet med store lyse rum og et areal på 35 m2 og en dejlig overdækket træterrasse. Vores mobilehomes indeholder 3 soveværelser, et med dobbeltseng og to med hver to separate senge. 2 badeværelser med hver douche og toilet (Kun et douche på Camping Cisano San Vito) for at undgå trængsel om morgenen, øger komforten for familien. Endvidere finder I privat og gratis Wifi, Smart TV og naturligvis Aircondition. 

I køkkenet finder I alle bekvemmeligheder og der er naturligvis stort køle/fryseskab, 4 kogeplader, mikroovn, vandkoger og kaffemaskine (Nespresso). Endvidere gasgrill (ikke på Camping Ca' Savio), behagelige udendørsmøbler og en masse komfortabelt udstyr!

På alle pladser kan I frit ankomme og afejse på tirsdage, torsdage, lørdage og søndage hele sæsonen og mindste ophold er blot 2 nætter. 

Vi har i første omgang placeret dem på Camping Ca' Savio på Adriaterhavskysten, Camping Cisano San Vito ved Gardasøen, Camping Park Albatros i Toscana og Camping I Pini i Rom. 

Skynd dig at bestille - der bliver rift om dem!