Skip to main content

Camping Belvedere (Hotelklasse: 4 stjerner)

Camping Belvedere ligger ca. 5 km fra byen Trogir i det sydlige Dalmatien. Boligerne ligger fordelt på terrasser med en fantastisk udsigt over havet fra de fleste af dem. Her kan I vælge at bo i mobilehome eller lejlighed. Lejlighederne ligger forholdsvis højt oppe i forhold til stranden, så man skal være forberedt på at gå på trapper. Der er 1 poolområde med parasoller og liggestole til fri afbenyttelse beliggende centralt på pladsen og med udsigt over Adriaterhavet.

Ikke langt fra poolområdet er der en strandpromenade, hvor der er flere restauranter. Restaurant Dalmacija byder på lokale specialiteter, Trattoria Bella byder på italienske specialiteter som pizza eller lasagne, konditoriet Sweetdreams Cakehouse, den populære Sport Bar, hvor det er muligt at følge med i fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder, mens der nydes en kold øl eller drink, D’Ante Bar med dens afslappende atmosfære eller nyde udsigten fra en af de små barer langs promenaden. Det er bare at vælge. Derudover er der et velforsynet supermarked til de daglige fornødenheder.

Camping Belvedere byder på mulighed for at spille tennis, bordtennis, leje cykler og ikke langt derfra mulighed for at prøve alle former for vandsport. Der er et aktivitetsprogram på pladsen for både voksne og børn og aftenunderholdning med disco-dance for de mindste efterfulgt af aftenunderholdning for hele familien.

I receptionen er der muligheder for at købe udflugter til de mange spændende seværdigheder i området. Sejltur langs kysten til Split, Nationalparkerne Krk og Plitvice eller hvorfor ikke en tur til Dubrovnik. Udflugten Games of Thrones er den mest populære. Nogle af de mest spændende scener blev optaget i Kroatien, og på denne udflugt er det muligt at besøge 3 pragtfulde destinationer, hvor den populære serie blev filmet: Diocletians palads, fæstningen Klis og gården Antoničin mlin. Her lærer du alt om din yndlings serie samt om Split og omegnens historie.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
SwimmingpoolJa
StrandDirekte, klippe/småsten
Wi-fiGratis i receptionen
SupermarkedJa
RestaurantJa
Centrum5 km, Trogir
AktivitetsprogramJa
Hund tilladtI Happy Camp mobilehomes.

Kort

Ferieboliger

Mobilehome Happy Premium (Max 7 pers.)

Mobilhome Happy Premium, 4-vær., komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 1 soveplads, vær. med dbl. seng, vær. m. 2 senge, vær. m. 2 senge, douche/toilet, halvt overdækket træterrasse med møbler.

Skiftedag alle dage i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter. 

AirconditionInkl.
Barbecue tilladt
Inkl., kul, gas el. el
Slutrengøring
Foretages af lejer eller betales på stedet med € 50/ophold
Sengelinned
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 15/pers
Håndklæder
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 10/pers
TuristskatInkl.
Babyseng
Betales på stedet med € 2/nat
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
MikroovnJa
Hund tilladt
På forespørgsel og betales hjemmefra med kr. 45/nat
Før pris: DKK 6.1957 for 6
Bestil DKK 5.310