Skip to main content

Camping Cala Canyelles (Hotelklasse: 3 stjerner)

I det smukke område mellem Lloret de Mar og Tossa de Mar ligger en af Nordspaniens dejligste campingpladser. Her kan I med succes tage på ferie. Det kuperede terræn giver en smuk udsigt over Middelhavet og stranden. Alle ferieboligerne er placeret på terrasser, så der er den bedst mulige udsigt fra næsten alle boliger.

Vælg mellem swimmingpool-området med legeplads eller den dejlige strand Cala Canyelles, kun en kort spadseretur fra ferieboligen. Camping Cala Canyelles kan i højsæsonen tilbyde et mini tog, der kører regelmæssigt hele dagen mellem den øverste parkeringsplads og hele vejen ned igennem campingpladsen.

Der er både restaurant og bar, men hvis I vil nyde maden hjemme i ferieboligen, så er der et supermarked med alt det, man har behov for på en skøn ferie i Spanien. Er børnene blevet større eller I selv skal en tur i byen, så er der kun 4 km til den nærmeste by Lloret de Mar, hvor der er gang i den med masser af underholdning.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner3
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
Strand500 m, sand
Wi-fiMod betaling
SupermarkedJa
RestaurantJa
BarJa
Centrum4 km, Lloret de Mar
Barbecue tilladtJa
AktivitetsprogramJa

Kort

Ferieboliger

Mobilehome Happy Premium (Max 6 pers.)

Mobilhome Happy Premium, 4-vær., komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 1 soveplads, vær. med dbl. seng, vær. m. 2 senge, vær. m. 2 senge, douche/toilet, halvt overdækket træterrasse med møbler.

Skiftedag onsdag & lørdag i august og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter, dog min. 7 nætter i juni & juli.

Barbecue tilladt
Inkl., kul, gas el. el
Slutrengøring
Foretages af lejer eller betales på stedet med € 50/ophold
Sengelinned
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 15/pers
Håndklæder
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 10/pers
Babyseng
Betales på stedet med € 2/nat
AirconditionInkl.
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
MikroovnJa
Bestil DKK 5.787