Skip to main content

Camping El Delfin Verde (Hotelklasse: 4 stjerner)

Camping El Delfin Verde er en superlækker familieplads, som ligger  direkte ned til stranden i Costa Brava. Den har fået navnet efter sin store swimmingpool, formet som en delfin og er et elsket feriemål for mange turister. Campingpladsen er meget stor og alt afhængig af, hvor på pladsen I bor, kan afstandene til henholdsvis pool, strand og andre faciliteter svinge meget.

Den store pool har altid været det centrale samlingspunkt under ferien, men de senere år er der kommet flere pools. Så det er bare at vælge, hvilken pool der passer Jer bedst. Kendetegnet for denne campingplads er, at der er så meget at vælge imellem. Der er hele 4 forskellige legepladser for børnene, 8 tennisbaner, stor sportsplads, en 18-hullers golfbane og sågar en biograf. Rigt aktivitetsprogram for alle med udflugter, mini-disco og aftenunderholdning. Flere restauranter og barer og takeaway. På den hvide sandstrand er det muligt at dyrke alle former for vandsport og tage et dykkerkursus.

Beliggenheden af Camping El Delfin Verde er super for en masse spændende udflugter i området. Vandlandet ”Aquadiver” i Platja d’Aro ligger cirka en halv times kørsel fra pladsen og er bestemt et besøg værd. De gamle byer Pals, Begur eller Montgri med dens fantastiske udsigt kan anbefales som udflugtsmål. Tag en dagsudflugt til Barcelona og nyd den fantastiske storby med en gåtur på den berømte ”La Rambla”.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
StrandDirekte, sand
Wi-fiMod betaling
RestaurantJa
BarJa
Centrum4 km, Torroella de Montgri
Barbecue tilladtGas, kul el. el
AktivitetsprogramJa
SafeI receptionen mod betaling

Kort

Ferieboliger

Bungalowtelt (Max 5 pers.)

Luksus bungalowtelt, 30m3, komb. opholds- og spisestue m. køkkenniche, vær. m. dbl.seng, vær. m. 1 seng, vær. m. dbl. seng, forplads m. møbler.

Skiftedag onsdag & søndag og min. 7 nætter. 

Wi-fi
Mod betaling
Barbecue tilladt
Mod betaling, Gas, kul el. el
Sengelinned
Medbringes af lejer
Håndklæder
Medbringes af lejer
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
Safe
I receptionen mod betaling
EnergiomkostningerInkl.
Slutrengøring
Betales på stedet med € 40/ophold (Obligatorisk)
Udsolgt