Skip to main content

Camping Marelago (Hotelklasse: 3 stjerner)

På Camping Marelago er swimmingpoolen med den store solterrasse, det naturlige samlingspunkt. Stranden ligger ikke langt væk og I kommer hurtigt derned via en privat sti. I kan også springe på det lille tog, der gratis i løbet af dagen kører frem og tilbage mellem campingpladsen og stranden. Det er en dejlig sandstrand med terrasser, hvor I kan slappe af i solen, og den er der, normalt, rigeligt af.

Camping Marelago har også et team af unge animationsfolk, der dagen igennem sørger for, at der er aktiviteter på og udenfor campingpladsen. Om aftenen er der underholdning og vi kan kun anbefale campingpladsen på det kraftigste fordi den er så familievenlig.

Camping Marelago ligger ikke langt fra Venedig, så en tur hertil skal næsten lægges ind i feriekalenderen. For at gøre alle tilfredse, kan en tur til kulturbyen måske forhandles på plads mod en tur til det store vandland Aquafollie, i Caorle. Her er der vand, vand og atter vand og masser af sjov. Afslut dagen i den charmerede by Caorle på én af de mange gode restauranter.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner3
ParkeringGratis ved boligen
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
Strand400 m, sand
Wi-fiGratis på fællesområder
SupermarkedJa
Restaurant500 m
BarJa
CentrumAltanea
AktivitetsprogramJa
TuristskatBetales på stedet

Kort

Ferieboliger

Mobilehome (Max 5 pers.)

Mobilhome, 3-vær. 24 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, vær. med dbl.seng, vær. m. 3 senge, douche/toilet, overdækket terrasse med møbler.

Skiftedag lørdag og min. 7 nætter i højsæson. Ellers alle dage og 5 nætter.

Wi-fiGratis
Slutrengøring
Foretages af lejer eller betales på stedet € 50
Sengelinned
Medbringes eller lejes på stedet € 6/pers/sæt
Håndklæder
Medbringes af lejer
AirconditionInkl.
KøleskabJa
KaffemaskineJa
TVSAT-TV
Depositum
Betales på stedet € 100/ophold
SafeJa
Udsolgt