Skip to main content

Camping Residence Village (Hotelklasse: 5 stjerner)

Når vi skal anbefale en campingplads med stil og elegance, så er det Camping Residence vi vender tilbage til. Her er skønne grønne omgivelser på selve campingpladsen, og den ligger tæt på byerne Cavallino og Lido di Jesolo, hvor I finder de mange forlystelsesparker og store indkøbscentre.

En dag ved swimmingpoolen på denne campingplads er en fornøjelse med afslapning og hygge. Vandrutschebanerne i børnepoolen er populære og i den store pool er der dejligt afslappende i boblebadet.

Det er herligt, at I som forældre kan slappe af, mens ungerne får nogle herlige oplevelser. Skulle det blive lidt for meget afslapning, så kan I også selv deltage i mange af sportsaktiviteterne. Der arrangeres også vandaerobic og lege for de mindste. Animationsteamet inviterer til lege og skattejagter såvel på campingpladsen som på stranden. Der er ikke nogen af jer, der behøver at få en kedelig ferie. Det er fordelen ved at holde campingferie.

Skulle I få lyst til udflugter er der masser af muligheder. Tag bussen til Punta Sabbioni og båden over til Markus Pladsen eller en tur ud til Murano øen og besøg et glaspusteri. Eller hop i bilen og kør til Lido di Jesolo, 4 km, og besøg Aqualandia med de hæsblæsende rutschebaner og mange forlystelser.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner5
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
StrandDirekte, sand
Wi-fiMod betaling
SupermarkedJa
RestaurantJa
BarJa
Centrum2,5 km, Cavallino
Barbecue tilladtJa
AktivitetsprogramJa
Turistskat€ 0,95/pers/nat

Kort

Ferieboliger

Mobilehome Happy Standard (Max 5 voksne + 1 barn u. 10 år)

Mobilhome Happy Standard, 3-vær., komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 1 soveplads, vær. med dbl. seng, vær. m. 3 senge, douche/toilet, delvis overdækket træterrasse med møbler.

Skiftedag lørdag i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter. 

Parkering
Ved boligen
Separat børnepoolJa
Barbecue tilladt
Inkl., kul, gas el. el
Aircondition
Betales på stedet med € 5/nat
Slutrengøring
Foretages af lejer
Sengelinned
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 15/pers
Håndklæder
Medbringes af lejer
Babyseng
Betales på stedet med € 2/nat
KøleskabJa
KaffemaskineJa
OvnJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
Før pris: kr. 6.9587 for 6
Kampagne rabat
Bestil kr. 4.771