Skip to main content

Camping Spiaggia e Mare (Hotelklasse: 3 stjerner)

Som om det ikke er nok med sol, strand og vand, så har Camping Spiaggia e Mare også andre faciliteter, der gør denne campingplads til noget ekstraordinært. I vil her finde en dejlig campingplads direkte ud til den herlige sandstrand og et fantastisk swimmingpoolområde med underholdning både om dagen og om aftenen. Her finder I også en af Italiens bedste gourmetrestauranter. Jo, det er rigtigt nok, campingliv er også for livsnydere. Det hele er samlet ved stranden. Underholdningen, swimmingpoolen og den store restaurant, henvender sig til familien, der elsker pizza og pasta, og til dem der skal fejre, at de er på ferie, med lidt god italiensk mad og vin.

I swimmingpoolen er der liv hele dagen. Animationsteamet sørger for leg, spil og gymnastiske øvelser. Herlige oplevelser og en masse sjove minder, får I her. På stranden spilles der bold af forskellig slags. I kan også deltage i havkajaksejlads, og for de mindste er der masser af sjove oplevelser i babyklubben. Camping Spiaggia e Mare er for hele familien, og den ligger fint lige nord for Comacchio. Få store kulturelle oplevelser i byerne Ravenna, Ferrara og Bologna.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
ParkeringGratis, ved boligen
SwimmingpoolObligatorisk betaling på € 18,00/pers/ophold. Børn under 4 år er gratis.
Separat børnepoolJa
StrandDirekte, sand
SupermarkedJa
RestaurantJa
BarJa
Centrum500 m, Porto Garibaldi
AktivitetsprogramJa

Kort

Ferieboliger

Mobilehome C2 (Max 4 voksne + 1 barn u. 12 år)

Mobilhome, 3-vær. 25 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 1 soveplads, vær. med dbl.seng, vær. m. 2 senge, douche/toilet, terrasse med møbler.

Skiftedag lørdag i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 4 nætter.

Slutrengøring Inkl.
SengelinnedInkl.
Håndklæder
Medbringes af lejer
Babyseng
Bestilles hjemmefra og er gratis
AirconditionInkl.
KøleskabJa
Safe
Kan lejes i reception mod betaling
Ekstra
Strandplads med 1 parasol og 2 liggestole inkluderet
Udsolgt