Skip to main content

Camping Strasko (Hotelklasse: 4 stjerner)

Ferie på øen Pag er en oplevelse. Her er der maser af natur, olivenlunde og skønt havvand til en vidunderlige dag i vandet. På nogle strande kunne man næsten tro at man befandt sig på en tropisk ø og ikke en ø ved Adriaterhavet.

Camping Strasko ligger direkte ned til sandstranden, og det er et godt sted at nyde livet og få den helt rigtige feriekulør på kroppen. Hvis I hellere vil tilbringe dagen i poolen, finder I et stort område med flere bassiner helt nede ved strandkanten. Er der noget mere vidunderligt end at ligge i poolen med en storslående udsigt over havet? Eventuelt med en kold drink i hånden. Imens kan børnene boltre sig i børnebassinet med den lille rutschebane.

I kan dyrke sportslige aktiviteter på Camping Strasko, som tilbyder alle former for boldbaner og minigolf. Centralt på pladsen finder i en gade med en masse små stenhuse, hvor I finder alle forretningerne, som de kalder ”Gastro House”. Her kan I købe alt fra friske grøntsager, friskfanget fisk, brød og souvenirs.

Camping Strasko har et projekt der hedder ”Føl Naturen”. Der er en lille zoologisk have med æsler, små vietnamesiske grise, kalkuner, vildkaniner, heste og skildpadder. Her er det muligt at socialisere med dyrene, til stor fornøjelse for børnene. Naturen på øen indbyder til udforskning af området, og derfor kan I leje f.eks. cykler til skønne udflugter. Vi kan godt anbefale byen Novalja, der har nogle vidunderligere sandstrande.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
ParkeringGratis
StrandDirekte, småsten
Wi-fiMod betaling
SupermarkedJa
RestaurantJa
BarJa
Centrum1.000 m, Novalja
AktivitetsprogramJa
TuristskatBetales på stedet € 1,33/pers/nat
EkstraRegistreringsgebyr på 10 Kuna pr. person/ophold betales ved ankomst
Hund tilladtPå forespørgsel mod betaling på stedet

Kort

Ferieboliger

Mobilehome Adria (Max 4 voksne + 2 børn u. 12 år)

Mobilhome Adria, 3-vær. 36 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 2 sovepladser, vær. med dbl.seng, vær. m. 2 senge, 2 x douche/toilet, træterrasse med møbler.

Skiftedag onsdag &, lørdag i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter.

Wi-fiGratis
Slutrengøring Inkl.
SengelinnedInkl.
HåndklæderInkl.
AirconditionInkl.
MikroovnJa
KøleskabJa
TVJa
Udsolgt
Mobilehome Mediteran (Max 4 voksne + 2 børn u. 12 år)

Mobilhome Mediteran, 3-vær. 32 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 2 sovepladser, vær. med dbl.seng, vær. m. 2 senge, 2 x douche/toilet, træterrasse med møbler.

Skiftedag onsdag & lørdag i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter.

Wi-fiGratis
Slutrengøring Inkl.
SengelinnedInkl.
HåndklæderInkl.
AirconditionInkl.
MikroovnJa
KøleskabJa
TVJa
Udsolgt
Mobilehome Premium (Max 4 voksne + 2 børn u. 12 år)

Mobilhome Premium, 3-vær. 32 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 2 sovepladser, vær. med dbl.seng, vær. m. 2 senge, 2 x douche/toilet, træterrasse med møbler.

Skiftedag onsdag &, lørdag i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 3 nætter.

Wi-fiGratis
Slutrengøring Inkl.
SengelinnedInkl.
HåndklæderInkl.
AirconditionInkl.
MikroovnJa
KøleskabJa
TVJa
Udsolgt