Skip to main content

Camping Valldaro (Hotelklasse: 3 stjerner)

Camping Valldaro er en 4-stjernet campingplads kun 10 minutters gang fra centrum af Platja d’Aro på Costa Bravakysten. Hvis sol, hav, strand og en livlig atmosfære er lige noget for jer, så er Camping Valldoro helt sikkert et godt valg. Campingpladsen har et stort udvalg af faciliteter spredt over pladsen. Uanset hvor I bor, er faciliteterne altid i nærheden. Nyd en dejlig dag på stranden, tag en dukkert i swimmingpoolen, tag på cykeltur og udforsk området eller nyd en velsmagende middag i restauranten om aftenen. Når I ankommer til camping Valldaro, føler I jer straks i feriehumør.

I finder her 2 forskellige swimmingpoolområder med i alt 3 swimmingpools, herunder 1 børnebassin. I det ene af swimmingpoolområderne finder I en stor jacuzzi, og hvad er mere afslappende end at ligge og få løst musklerne op der. Svømmebassinerne er omgivet af en stor parklignende have. For nylig er der anlagt en ny pool med vandfald, rutschebane og liggestole. Ved poolområdet er der en snack-bar, hvor et hurtigt måltid kan nydes i løbet af dagen.

Der er mulighed for at dyrke flere former for sport på pladsen, men pladsen er nok mest kendt for den store fodboldbane, der er placeret midt på pladsen. Der er et rigt aktivitetsprogram for alle både i løbet af dagen og om aftenen. Kun ca. 1 km fra Camping Valldaro ligger der et stort vandland Acquadiver, som helt sikkert vil være et hit for hele familien.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner3
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
Strand1.200 m, sand
Wi-fiMod betaling
RestaurantJa
BarJa
Centrum2 km, Platja d'Aro
Barbecue tilladtGas, kul el. el
AktivitetsprogramJa
SafeI receptionen mod betaling

Kort

Ferieboliger

Bungalowtelt

Luksus bungalowtelt, 30m3, komb. opholds- og spisestue m. køkkenniche, vær. m. dbl.seng, vær. m. 1 seng, vær. m. dbl. seng, forplads m. møbler. Max 5 pers. 

Skiftedag onsdag & søndag og min. 7 nætter. 

Wi-fi
Mod betaling
Barbecue tilladt
Mod betaling, Gas, kul el. el
Sengelinned
Medbringes af lejer
Håndklæder
Medbringes af lejer
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
Safe
I receptionen mod betaling
EnergiomkostningerInkl.
Slutrengøring
Betales på stedet med € 40/ophold (Obligatorisk)
Udsolgt