Skip to main content

Kroatien

Kroatien er et land, som mange danskere igennem tiderne har været meget glade for at besøge. Solen skinner rigtig meget her ved Adriaterhavet, badevandet har den rette temperatur, er dejlig rent og opholdet i ferieparkerne og på campingpladserne er populært. Prisniveauet er stadig rimeligt, så uanset om man går ud og spiser på de hyggelige restauranter eller køber ind i det lokale supermarked, så er det altid overkommeligt, og udbuddet af varer er lige så stort og lækkert, som vi kender det hjemmefra.

Man mærker tydeligt, at Kroatien fra tidernes morgen har været nabo til Italien. Oprindelig var landet indlemmet i det store Romerrige i flere hunderede år. Det viser sig i både arkitektur og seværdigheder, såsom resterne af amfiteatre, romerske villaer og byporte. Men også i mad og vin er minderne om Italien klare og tydelige.

Istrien er den halvø, man først møder, når turen går til Kroatien. Her finder man de mange store ferieområder langs med kysten. Campingpladserne er i de sidste 20 år blevet udbygget med de mest luksuriøse boliger. De fantastiske mobilhomes, er i dag udstyret med alt det, der gør ferien til en så stor en oplevelse. Alle boligerne fungerer som en helstøbt ferieoplevelse, og den nye trend er de store safaritelte, så nu mangler der bare de vilde dyr, så kunne man godt være et helt andet sted.

Ned langs med kysten ud mod Adriaterhavet forsætter Kroatien som et langt kystland, hvor den ene hyggelige by efter den anden ligger som perler på en snor. Feriestederne her i Dalmatien lever helt op til den standard, man kun finder få steder i de andre Middelhavslande. Store vandlande, masser af aktiviteter, underholdning, god mad og drikke og selvfølgelig dejligt badevand. Besøg de idylliske byer eller tag ud på en af de mange øer i skærgården ud for Dalmatiens kyst. Sæt jer ned på en af de mange fortovscafeer og nyd en kop Cappuccino eller en frisk salat med fisk eller kød, alt efter behag. Man kan få det hele her i Kroatien, og I kommer med garanti hjem med en masser skønne minder fra en ferie i en af Sydeuropas bedste feriedestinationer.

Dalmatien

Bestil din familieferie til Dalmatien i Kroatien hos Estivotravel. Dalmatien byder på krystalklart vand, dejlig mad og historiske sites fra Romerne. Langs med den Kroatiske Adriaterhavskyst, syd for halvøen Istrien, finder I Dalmatien. Og ja, det er herfra, dalmatinerhundene oprindelig kommer fra. D...Læs mere

Istrien

Istrien er evig populær og hos Estivotravel finder I det bedste udvalg. Luksuscamping på de bedste pladser og sol og sommer. Istrien er den store halvø i Kroatien med de mange maleriske byer og skønne feriesteder. Havet omkring Istrien er noget af det reneste og mest lækre badevand, man kan tænke si...Læs mere