Skip to main content

P&V Benalmadena Principe (Hotelklasse: 4 stjerner)

Solen skinner 300 dage om året, så I skal altså være utrolig uheldige, hvis ikke I alle kommer hjem med en lækker solbrændt hud og dejlige minder i bagagen. Benalmádena Principe ligger som navnet fortæller i Solkystens dejlige by Benalmadena, bare 200 meter fra stranden. Andalusien er et område af Spanien, som danskerne har elsket i mange årtier. I fordums tid stod den på grisefester, hvor sangriaen flød og dansen ”Labostella” hærgede Costa del Sol. Men nu er det mere gourmetrestauranter, gode spanske vine og en svingom til tidens rytmer, der tiltrækker turisterne.

Midt i Benalmádena finder I dette skønne feriested, blot 1.000 m fra Puerto Marina. Slap af ved swimmingpoolen, når I ikke er på udflugt eller shopper i Malaga. Her finder I alle de aktiviteter, Sydspanien kan tilbyde. Costa del Golf kalder man også solkysten, men der er andet end sol. Tennis, sejlads og mange andre former for havsport. Mange af vore gæster spadserer en aftentur til marinaen og nyder den velsmagende ret tapas med et køligt glas hvidvin til.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Strand250 m, sand
Wi-fiGratis
Supermarked400 m
Restaurant250 m
BarJa
Centrum400 m, Benalmadena
Turistskat€ 1/pers/nat
AirconditionJa
DepositumBetales på stedet med € 200/ophold

Kort

Ferieboliger

2-vær. lejl. (Max 4 pers.)

2-vær. lejl., 50 m2, komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 2 sovepladser, vær. med dbl.seng, douche/toilet, balkon eller terrasse med møbler. 

Skiftedage alle dage i højsæson og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 4 nætter.

Wi-fiGratis
Turistskat
€ 1/pers/nat
AirconditionJa
Depositum
Betales på stedet med € 200/ophold
SengelinnedInkl.
HåndklæderInkl.
Babyseng
Betales på stedet
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Ovn
Mini ovn
TVJa
OpvaskemaskineJa
Udsolgt