Skip to main content

Camping Vilanova Park (Hotelklasse: 4 stjerner)

Camping Vilanova Park har i mange år været et eftertragtet ferieparadis for danske turister i Spanien. Der foregår så meget hele dagen, at I nok ikke får tid til at tage på udflugter. Men, spring noget af det over, for området er bestemt også interessant og spændende. Når lysene tændes og springvandet går i gang om aftenen, så bliver I hurtigt hensat til et tropisk ferieparadis, som i det sydlige Stillehav. Palmerne suser svagt i den lette aftenbrise, som er med til at gøre opholdet mere behageligt. Der findes også et indendørs vandland, men det er mest velegnet om foråret og efteråret, når det ikke er så varmt.

Er I til sport, så er Camping Vilanova Park lige stedet for jer. Her er boldbaner, tennis, og der arrangeres en masse aktiviteter. Efter en hård feriedag på boldbanen og ved swimmingpoolen, kan I jo vælge at slappe af i restauranten. Det vil I ikke fortryde, for her serveres dejlig mad og spændende lokale egnsretter. Aftenen sluttes af med et lille glas, mens I kan overvære shows såsom flamenco-dans eller en international musical.

Praktiske oplysninger

Antal officielle stjerner4
ParkeringJa
SwimmingpoolJa
Separat børnepoolJa
Indendørs swimmingpoolMod betaling
Strand5 km, sand
Wi-fiMod betaling
SupermarkedJa
RestaurantJa
BarJa
Centrum10 km, Sitges
Barbecue tilladtJa
AktivitetsprogramJa

Kort

Ferieboliger

Mobilehome Happy Premium (Max 6 pers.)

Mobilhome Happy Premium, 4-vær., komb. opholds-og spisestue med køkkenniche, sofa med 1 soveplads, vær. med dbl. seng, vær. m. 2 senge, vær. m. 2 senge, douche/toilet, halvt overdækket træterrasse med møbler.

Skiftedag onsdag & lørdag i august og min. 7 nætter. Ellers alle dage og min. 4 nætter, dog min. 7 nætter i juni & juli.

Barbecue tilladt
Inkl., kul, gas el. el
Slutrengøring
Foretages af lejer eller betales på stedet med € 50/ophold
Sengelinned
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 15/nat
Håndklæder
Medbringes af lejer eller lejes på stedet med € 10/pers
Babyseng
Betales på stedet med € 2/nat
Aircondition
Betales på stedet med € 5/nat
KøleskabJa
KaffemaskineJa
Depositum
Betales på stedet med € 100/ophold
MikroovnJa
Bestil DKK 8.680